Kuitit voi kuvata tuoreeltaan ja lähettää suoraan palvelimelle, jolloin nurkissa pyörivät kuittipinot ja kateissa olevat tositteet ovat historiaa, ja yritys on moderni ja käytännössä lähes täysin paperiton.

Nykyään on saatavilla paljon tietoa ja monenlaisia apuvälineitä tukemaan yritystoimintaa, mikä madaltaa etenkin toiminimiyrittäjyyden kynnystä entisestään. Yksi tällaisista apuvälineistä on taloushallinnon ohjelma UKKO Toiminimi, joka tarjoaa monenlaisia palveluja toiminimiyrittäjille huolehtien esimerkiksi toiminimen kirjanpidosta helposti ja automatisoidusti. Näin itse yrittäjä voi keskittää tarmonsa ja aikansa siihen, minkä parhaiten osaa, eikä tehokasta työaikaa kulu usein varsinkin alkuun hyvinkin monimutkaisten vero- ja kirjanpitoasioiden setvimiseen.

Mihin tarkoitukseen?

Nurkissa pyörivät kuittipinot ja kateissa olevat tositteet ovat historiaa, ja yritys on käytännössä lähes täysin paperiton.

Aloittelevalla yrittäjällä ovat usein eurot tiukassa, jolloin on luonnollista pyrkiä säästämään ja tekemään itse mahdollisimman paljon. Vaikka useimmat toimintaansa aloittelevat toiminimiyrittäjät ovatkin oikeutettuja pitämään vain yhdenkertaista kirjanpitoa, kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan, onko kirjanpito sellainen asia, jossa kannattaa yrittää säästää. Kuluvan ajan ja vaivan lisäksi paperiasioista huolehtiminen lisää yrittäjän henkistä kuormaa, ja se kaikki todennäköisesti vaikuttaa kielteisesti itse yrityksen ydinliiketoimintaan. Yritystoiminnan taloushallinnon järjestäminen on useimmiten viisainta ja turvallisinta ulkoistaa, ja taloudellisesti järkevintä pienyrittäjien on tehdä se sähköisen taloushallinto-ohjelman avustuksella, kuten esimerkiksi UKKO Toiminimi -palvelulla.

Helppokäyttöinen ja edullinen UKKO Toiminimi on suomalainen taloushallinnon ohjelmisto, joka tarjoaa kattavat ja monipuoliset palvelut toiminimiyrittäjien tarpeisiin. Tarjolla on myös nopeaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, sekä neuvontaa ja tukea kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä ja pulmissa. Ohjelman avulla onnistuu kätevästi ja täysin automaattisesti niin yrityksen kirjanpito, laskutus, ALV-ilmoitukset kuin veroilmoituksetkin. Kun yrittäjä ottaa käyttöönsä UKKO Toiminimi -palvelun, siirtyvät tiedot lähetetyistä ja saapuneista laskuista suoraan kirjanpitoon. Näin yrittäjän osaksi jää ainoastaan muun tositeaineiston tallentaminen, mikä ei yksinkertaisen ja helposti haltuun otettavan ohjelmiston ansiosta ole työlästä tai vaikeaa.

UKKO Toiminimi -palvelun käyttö on helppoa ja edullista

Saadakseen UKKO Toiminimi -palvelun käyttöönsä ei yrittäjän tarvitse ladata erillisiä ohjelmistoja tai sovelluksia, vaan kaikki toimii suoraan verkkoselaimen välityksellä sekä tietokoneella, että mobiililaitteilla. Kuitit voi kuvata tuoreeltaan ja lähettää suoraan palvelimelle, jolloin nurkissa pyörivät kuittipinot ja kateissa olevat tositteet ovat historiaa, ja yritys on moderni ja käytännössä lähes täysin paperiton. Yrityksen taloushallintoa ja laskutustilannetta on helppo seurata reaaliaikaisesti puhelimen välityksellä: esimerkiksi asiakkaille auki olevien laskujen maksutilanteen voi päivittää helposti palveluun. Näin yrittäjä on koko ajan tietoinen siitä, mitä oman yrityksen taloudessa on meneillään.

Kirjanpidon lisäksi UKKO Toiminimi hoitaa vaivattomasti myös yrityksen ALV- ja veroilmoitukset, joiden avulla yrittäjän on helppo seurata asioiden kehittymistä ja etenemistä vuoden kuluessa. UKKO Toiminimi pitää huolen myös esimerkiksi ennakkoveroista muistuttamisesta, jotka helposti muodostavat jopa kohtalokkaan kompastuskiven ensimmäistä vuottaan toiminnassa olevalle toiminimiyritykselle verojen lopulta erääntyessä maksuun ilman, että siihen on ymmärretty asianmukaisesti varautua.

Paljonko palvelun käyttäminen maksaa?

UKKO Toiminimi -palvelun hinnoittelu on selkeä, mikä helpottaa pienyrittäjän talouden hallintaa ja suunnittelua. Hinnoittelu perustuu kertyneeseen liikevaihtoon ja on maksimissaan 80€ kuukaudessa. Palveluun sisältyy kaikki toiminnot ilman rajoituksia, kuten rajaton laskutus ja tositteiden lisäys, ALV- ja veroilmoitukset, joista muut palvelut ja tilitoimistot ottavat poikkeuksetta lisähintaa. Hintaan kuuluu myös verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen ilman lisäkuluja.

UKKO Toiminimen kautta perustat myös toiminimen!

Mikäli harkitset toiminimen perustamista, onnistuu se myös UKKO Toiminimi -palvelun avulla ilmaiseksi. Ilmoitat vain rekisteröinnissä kysyttävät tiedot ja saat toiminimen y-tunnuksen heti käyttöösi! Tutustu toiminimen perustamiseen täällä.

Advertoriaali

Edellinen artikkeliKokemuksia: E-tunnus
Seuraava artikkeliAloittavan yrityksen rahoitus

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän
Captcha verification failed!
Captcha-käyttäjän tulos epäonnistui. ota meihin yhteyttä!